Padoekkleur200a
instrumenten

Coaching

Ieder mens heeft een verhaal en daarin verborgen ligt de sleutel die de deur opent naar de volgende stap. Muziek is een fantastisch medium dat mensen kan helpen die sleutel te vinden.

Voor ons (Fried en Wendy) zijn muziek en leven onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Een uitdaging in de muziek heeft vaak een parallel in het dagelijks leven, en andersom.

Wij kunnen iemands zoektocht steunen door naast hem of haar te staan, met volle aandacht te luisteren en mee te kijken. Wij verbinden ons, luisteren naar het (muzikale) verhaal, en zoeken naar het verhaal dat op de laag daaronder zit, en de laag daaronder...

Zo helpen wij iemand om te leren luisteren naar zijn "eigen lied", naar wie hij in wezen is en wat hij werkelijk wil doen in zijn leven. Wij kijken eigenlijk nergens gek van op en vinden niet snel ergens iets van. Naast muziek zetten wij een gezonde dosis humor in bij het kijken naar de ideeŽn waarmee een mens zichzelf zo kan belemmeren in zijn leven.

Padoek kan iets betekenen voor:

  • Mensen die dieper in verbinding willen komen met zichzelf, die willen leren om van binnenuit te leven en zich te laten leiden door hun hartewensen.
  • Mensen die willen leren muziekmaken vanuit hun eigenheid.
  • Groepen die, door muziekmaken, willen leren over groepsdynamiek. (zie workshops)

 

 

Muziektherapeut Wendy Lina en muzikant/coach Fried Manders werkten een aantal jaren met hoogbegaafde / hoogsensitieve jongeren. Daar ontwikkelden zij hun specifieke werkvorm waarin muziekimprovisatie, muziektherapie en groepsdynamica samenkomen.
Zij bieden muziekles, individuele coaching en workshops voor iedereen met een muzikale
vraag en/of persoonlijk thema.